TimeCenter

Fransförlängning - skötselråd

Sök efter terapeuter i Malmö snabbt & enkelt. Boka en fransförlängning på 60 sekunder.
Malmö

Fransförlängning - skötselråd

En fransförlängning appliceras med lim så det säger sig självt att det är viktigt att man noga följer de skötselråd som anges. Det är egentligen ganska logiska grejer som gäller, men vissa saker kanske man inte förstår om man inte får det berättat för sig. Givetvis kommer din fransförlängare att berätta hur du ska sköta dina nya fransar för att de ska hålla så länge som möjligt.

En viktig initial punkt är att man absolut inte ska blöta de nya fransarna 24 timmar efter behandlingen, annars hinner inte limmet härda ordentligt.

Inför fransförlängningen

Innan du går och får en fransförlängning ska du se till att ha tvättat ögonen och givetvis tagit bort allt smink. Du får inte ha använt någon produkt som innehåller olja och heller inte ha böjt dina fransar. Om du vill färga dina egna fransar innan din fransförlängning så ska du ha gjort det minst 24 timmar innan ditt besök.

Smink och rengöring

För det första så ska man absolut undvika att gnugga sig i ögonen; sova med ögonfransarna mot kudden och använda smink- och rengöringsprodulkter som innehåller olja. Oljan i produkterna får limmet att lösas upp och dina fransar kommer att trilla av i förtid.

Du kan absolut bada, duscha, tvätta dig och sminka dig när du har din fransförlängning. Lite större försiktighet än vanligt är dock att rkeommendera.

Hållbarhet

En professionellt lagd fransförlängning håller i runda slängar mellan 3 och 4 veckor. De kan hålla betydligt längre, men de flesta brukar vilja komma och fylla på sin fransförlängning efter ungefär så lång tid. En påfyllning går snabbare och kostar mindre än ett helt nytt set fransförlängning.

Se givetvis till att salongen du får din fransförlängning på har utbildning och certifikat. Boka din fransförlängning i Malmö här på TimeCenter nu på en gång!

Boka din fransförlängning i Malmö!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter