TimeCenter

Så går en fransförlängning till

Sök efter terapeuter i Malmö snabbt & enkelt. Boka en fransförlängning på 60 sekunder.
Malmö

Så går en fransförlängning till

Undrar du hur en fransförlängning går till? Hur kan man få semipermanenta lösögonfransar som både känns och ser helt naturliga ut? Vi har redan understrukit hur viktigt det är att man väljer salong för sin fransförlängning i Malmö med stor omsorg, för det finns verkligen varierad kvalitet ute på marknaden. De salonger som går att boka här på TimeCenter är alla professionella och använder sig av högkvalitativa produkter.

Välj stil

Det finns lite olika val att göra när man går och får en fransförlängning. Först brukar man få välj amellan singelfransar eller volymfransar. Singelfransarna är lite grövre medan volymfransarna är tunnare. Däremot kan man få fäst upp till 3 volymfransar på varje egen ögonfrans medan bara en singelfrans går att fästa på den egna fransen. Volymfransar är lite nyare och ger ännu bättre (mer naturligt) resultat än singelfransarna.

Inom varje typ finns sedan flertalet kategorier: olika längd, färg och fördelning. Man kan få så kallad "cat eye" eller "doll eye" m.m.

Tid och pris

Själva processen tar cirka 2 timmar första gången. Det är ett avancerat pill att få dit alla fransar eftersom de appliceras en och en och måste fästas med precision. När fransarna ska fyllas på sedan brukar det ta lite mindre tid eftersom några fransar brukar finnas kvar sedan förra gången.

En fransförlängning i Malmö varierar lite i pris mellan olika salonger och beroende på vilken teknik och vilket resultat man får. Det kan kosta allt mellan 400 och 1200 kronor.

Ett gott råd är att du tar med dig ett foto av någon du tycker har riktigt vackra fransar, så kan du fransförlängare utgå från det.

Boka din fransförlängning i Malmö!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter